Филтър


Отзиви

ОтзивиНиколай Костов       (28-05-2017)

"Здравейте, искам да изкажа специалната си благодарност към екипа на Роял травел за перфектно организираната екскурзия в Китай. Програмата беше богата и много интересна, най-добрата от всички предлагани в България. Хотелите бяха добре подбрани, а екскузоводът на ниво. Продължаваме да разчитаме на вас, да ви се доверяваме, препоръчваме ви на всички наши приятели и познати."
Здравка Димитрова       (20-11-2015)

"Бих искала да изкажа своята огромна благодарност към теб Светла. За мен беше невероятно удоволствие да обсъдим и планираме нашата прекрасна екскурзия в Южна Африка. Чест е да познавам толкова слънчев и позитивен човек, който подходи към нас с внимание и грижа. Благодаря ти за това, че ни осигури спокойствие в процеса на планирането, както и за това, че ни повери на грижите на също толкова прекрасни хора. Първото прекрасно нещо беше самото посрещане, което имахме със знаменцето и изненадващата за нас табела с името изписано на български език. Беше толкова мило и топло. Благодаря Ви за прецизния избор на хотелите, как да преживеем и видим повече неща, всичко беше добре подбрано и изпълнено. Програмата ни беше професионално и внимателно избрана от Вас и всичко, което видяхме и преживяхме ще остави у нас един незабравим спомен. Вече няколко седмици изминаха, откакто сме си вкъщи, но всеки ден си спомняме за нашето пътуване, за срещата с толкова мили хора. Поднасям огромният си респект към вас и безкрайни благодарности за всичко и особено за удоволствието да ви познавам. Ваша Здравка Димитрова"
Марияна Кацарова       (02-08-2015)

"Здравейте! Искам да изкажа благодарности на екипа, който организира екскурзията ни до Букурещ. Много добра организация, прекрасни екскурзоводи, хубав хотел. Благодарим на госпожа Топенчарова, която лично ни придружи! Благодарим ви и ще се възползваме от вашите услуги и занапред!"
Нина Валаджи       (09-06-2015)

"Госпожа Топенчарова направи екскурзията до Виена на двойка възрастни чудесно преживяване.Чудесен хотел, изключително мила екскурзоводка на български език, която направи престоят им чудесен!!! Благодаря на РОЯЛ ТРАВЕЛ и дано отзивите ми се прочетат и от други бъдещи и настоящи клиенти!!!"
Петя Георгиева       (26-12-2014)

"От организирани екскурзии до индивидуални резервации съм изключително доволна! Дори при екстремни ситуации, когато трябва да се реагира на минутата, за да се направи резервация- винаги са успявали! Препоръчвам! "
Мими Кирова       (11-10-2014)

"Много сме доволни от екскурзията ни в Дубай. Организацията беше на изключително ниво и успяхме за 5 дни да видим много неща. Всичко беше перфектно - хотел, екскурзиите, екскурзовода. Благодарим на екипа на Роял Травел за всичко, което направи за нас. Нямаме думи от това, което видяхме. Очаровани сме и оставаме постоянни Ваши клиенти."
Евгени Белчев       (05-10-2014)

"Благодаря на екипа на Роял Травел за екскурзията до Индия. Това е моята сбъдната мечта! Организацията беше перфектна, хотелите превъзходни, еродиран гид с добър руски език. На света няма така вълнуващ град, като Варанаси - незабравимо приключение."
Янка Петкова       (23-08-2014)

"За втори път тази година ползвам услугите на "Роял Травел".Благодаря на г-жа Топенчарова за прекрасната организация.Препоръчвам агенцията на всеки,който планува да обиколи света.Благодаря!"
Снежана Кирова       (15-07-2014)

"Изразявам нашето задоволство от цялостната организация по пребиваването ни в Русия чрез фирма "Роял Травел" с по-специално на г-жа Топенчарова! По отношение на транспорта- изключително удобно и съобразено с нашите искания-излитането и кацането да бъде от летище Варна, а не от София. Впечатлени бяхме, че за обратния полет от Санкт Петербург, че нямахме смяна в Москва, а беше директен, което ни осигури още един ден за този прекрасен град! По отношение на пребиваването- Програмата бе супер и даде възможност да се видятосновните и най-значими места за краткото време. Организацията бе стегната и точна, а екскурзоводите говореха на български - нещо много важно за младото поколение, което не знае руски език. Локацията на избраните хотели ни даваше чудесна възможност за денонощна индивидуална програма извън официалната, а и не можехме да не се възползваме и от белите нощи. Прекарахме чудесно, за което сме много благодарни и впечатлени!"
Гергана Стоянова       (27-06-2014)

"Здравейте, бихме желали да изкажем своята благодарност на екипа на "Роял Травел" за това, че перфектно организира нашата почивка в Гърция. Оставаме ваши клиенти!"
Петър Петров       (23-06-2014)

"Здравейте, искаме да изкажем своята благодарност за високия ви професионализъм и лоялност по отношение на нашата екскурзия. Всичко беше организирано повече от чудесно, Индийския туроператор се погрижи също много добре за нас и направи престоя ни незабравим. Сем. Петрови"
Тодор Андреев       (20-06-2014)

"Перфектно и професионално обслужване. Много добре организират, както индивидуални, така и групови почивки и екскурзии. Горещо препоръчвам Туристическа агенция " Роял травел"!"
Мирослава Велкова       (11-06-2014)

"Прекрасна ваканция в Дисниленд и Париж, със самолет! Много сме доволни - от перфектната организация и екскурзовод! За в бъдеще пак ще ползваме Роял Травел."
Анна Митова       (19-05-2014)

"Професионално обслужване, приятелско отношение, перфектен избор на локации, хотели и екскурзоводи."
Марио       (17-05-2014)

"Страхотен сайт! Много изгодни и разнообразни оферти, перфектно обслужване! Горещо препоръчвам :)"

Календар

2018
Янy Фев Мар
Апр Май Юни
Юли Авг Сеп
Окт Ное Дек

Връзка с нас

Адрес:
София 1202
бул. Мария Луиза 67А

Телефон:
+359 2 983 11 75
+359 2 889 09 39
+359 889 33 23 53

Email:
office@royaltravelbg.com
royaltravelbg@gmail.com

Skype
svetimex

в Google+

в Twitter

BGtop